Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke baan waarin menselijk contact centraal staat? Typeer jij jezelf als sociaal, stressbestendig, zelfstandig en dienstverlenend? Dan is het rijden op de taxi wellicht jouw baan! In de provincie Zuid-Holland zijn wij op dit moment op zoek naar enthousiaste nieuwkomers voor uiteenlopende vacatures met baangarantie. Ook in de buurt van Europoort Rotterdam. Bekijk hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij hebben zowel fulltime als parttime banen waarop je kan reageren.

Wil jij starten als taxichauffeur in de regio van Utrecht? Ben jij stressbestendig, dienstverlenend en ben jij opzoek naar een vacature met baangarantie? Solliciteert dan snel als taxichauffeur in de regio Utrecht! Taxiutrecht-247.nl staat al jaren bekend als dé taxi in Utrecht en heeft verschillende openstaande vacatures die we graag vervuld zien. Wil jij jezelf ontwikkelen in de transportbranche, neem dan direct contact met ons op. Dat kan door ons een e-mail op te sturen.

Functie eisen

Uiteraard willen wij kwalitatief taxivervoer bieden aan onze klanten, om die wens te kunnen voldoen is goed personeel belangrijk, daarom stellen wij enkele functie eisen.

  • Je dient een verklaring omtrent het gedrag aan te vragen, start hier je VOG aanvragen.
  • Je hebt ervaring in de personenvervoer branche.
  • Je bent klantvriendelijk, sociaal en werkt resultaatgericht.
  • Je houdt van continuiteut en hebt kennis van zaken.

Heb je nog geen chauffeurskaart? Dan kun je ook nog solliciteren. Wij werken samen met verschillende uitkeringsinstanties en krijgen steun van de gemeente. Ook als je hier niet in aanmerking voor komt aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment